«Φτιάξε, καρδιά μου, το δικό σου παραμύθι...»


Πρόκειται για μια υπηρεσία η οποία απευθύνεται σε όλους όσοι γράφουν σύντομα παιδικά παραμυθάκια ή σε εκείνους που έχουν στον περίγυρό τους ανθρώπους οι οποίοι γράφουν τέτοια μικρά σε έκταση κείμενα.

Η υπηρεσία αυτή σάς δίνει τη δυνατότητα να δείτε τα παραμυθάκια αυτά να ζωντανεύουν και να παίρνουν τη τελική μορφή βιβλίου ώστε να πάρουν την θέση τους στην προσωπική σας βιβλιοθήκη ή για να τα χαρίσετε, ως δώρα, σε αγαπημένα σας πρόσωπα.


«Η ενθάρρυνση της δημιουργικότητας και η καλλιέργεια της φαντασίας είναι από τις πιο παραμελημένες πλευρές της ανατροφής των παιδιών μας».

-Ευγένιος Τριβιζάς-


Πολλά μικρά παιδιά έχουν πηγαίο ταλέντο στη γραφή και τα παραμυθάκια που γράφουν με την αγνή και ζεστή τους καρδιά, θα τα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι παραμυθάδες. Εάν έχετε στον περίγυρό σας ένα τέτοιο παιδί, δώστε του την ευκαιρία και την χαρά να δει τις ιδέες του να παίρνουν σάρκα και οστά - θα είναι ένα δώρο που θα θυμάται για πάντα.

Εσείς θα μας στείλετε το κείμενο σε ηλεκτρονική μορφή κι εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα: θα το επιμεληθούμε, θα το στολίσουμε με χρώματα και εικόνες, θα φτιάξουμε το εξώφυλλο σύμφωνα με τη δική σας έμπνευση, θα το εκτυπώσουμε και θα το βιβλιοδετήσουμε, και θα σας στείλουμε πίσω το δικό σας προσωπικό βιβλίο σε ένα ή και σε περισσότερα αντίτυπα και πάντοτε σε τιμές προσιτές σε όλους.

Κάντε στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα πρωτότυπο και μοναδικό δώρο που θα αντέξει στον χρόνο και θα ζεσταίνει ανθρώπινες καρδιές.