Δωροκάρτα

Επιλέγετε τη δωροκάρτα με το ποσό που επιθυμείτε και στο τέλος της παραγγελίας σας, στις πρόσθετες πληροφορίες, συμπληρώνετε το όνομα του αποδέκτη του δώρου,  το email του και τις ευχές σας.

Η αγορά ολοκληρώνεται εφόσον γίνει η πληρωμή είτε με κάρτα, είτε με paypal, είτε με τραπεζική μεταφορά (δεν ισχύει η αντικαταβολή στη συγκεκριμένη υπηρεσία)

Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά, θα σας αποσταλεί email με την ολοκλήρωση της αγοράς και στη συνέχεια θα σταλεί email στον αποστολέα του δώρου με τις ευχές σας, το όνομά σας και οδηγίες για το πώς μπορεί να αξιοποιήσει το δώρο.

Αφού γίνει η αγορά, η δωροκάρτα θα αποσταλεί σε μορφή pdf μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον αποδέκτη μαζί με τις ευχές σας.

Ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία της αγοράς της δωροκάρτας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα, είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στο 2314 312511 ή μέσω email στο feggitis@yahoo.com για custom made παραγγελίες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μια αγορά προϊόντων και η αξία των προϊόντων που θα αγορασθούν με αυτή πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από το ποσό που αναγράφεται στη δωροκάρτα.

Δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών.

Στη περίπτωση που ο παραλήπτης ξεπεράσει το ποσό του δώρου, τότε η έξτρα χρέωση επιβαρύνει τον ίδιο.

Επιλέξτε παραλλαγή:

Από 25,00 €